Botë

Dashuri midis kufijve të mbyllur

Dashuri midis kufijve të mbyllur
 

Që nga shpërthimi i pandemisë së COVID-19, shumë çifte përreth botës janë shtrënguar që të zbulojnë në rast se distanca përnjëmend e shtyn zemrën të rrahë më fort.

Përpjekjet e qeverive për ta ngadalësuar përhapjen e koronavirusit kanë ndarë një numër të madh të dashuruarish dhe i kanë zhytur në paqartësi se kur sërish do të jenë në gjendje që të bashkohen.