Botë

700 mijë të infektuar me Covid-19 në SHBA, 36 mijë të vdekur

700 mijë të infektuar me Covid-19 në SHBA, 36 mijë të vdekur

Numri i rasteve të konfirmuara në Shtetet e Bashkuara ka arritur në shifra rekorde prej 700 mijë të infektuarve me koronavirus.

Sipas matjeve të fundit, 36 mijë persona kanë vdekur në SHBA-në që vazhdon të jetë shteti me më së shumti raste dhe vdekje me koronavirus, transmeton KOHA.