Botë

E fshehu se e kishte burrin të infektuar, 300 kolegët e saj pritet të shkojnë në izolim

E fshehu se e kishte burrin të infektuar, 300 kolegët e saj pritet të shkojnë në izolim
 

Një punonjëse e kompanisë ArcelorMittal nga Zenica në Bosnjë-Hercegovinë tash e saj kohë e kishte burrin të infektuar me koronavirus, por e heshti këtë dhe tash, 300 kolegët e saj në vendin e punës duhet të shkojnë në izolim 14-ditor.

Këtë e konfirmoi kryetari i sindikatës së Arcelor MIttal, Zuhdija Kapetanoviq. AI tha se punonjësja heshti dhe rregullisht shkoi në punë.