Botë

BE-ja miraton pakon prej 500 miliardë eurosh për shtetet anëtare të goditura nga pandemia

BE-ja miraton pakon prej 500 miliardë eurosh për shtetet anëtare të goditura nga pandemia

Ministrat e financavet të BE-së kanë rënë dakord për një paketë prej 500 miliardë eurosh për të mbështetur vendet anëtarë të goditura nga Covid-19.

Paketa e ndihmës përfshin mbështetje për qeveritë, kompanitë dhe punëtorët, raporton BBC, transmeton KOHA.