Botë

Lufta për maska

Lufta për maska
 

Me pandeminë e koronavirusi që është përhapur anembanë Evropës dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës, ka krizë botërore për furnizim me material mbrojtës për personelin mjekësor, si maskat dhe dorëzat.

Shumë shtete kanë akuzuar Shtetet e Bashkuara të Amerikës se po mundohen të plaçkitin porositë e tyre, por ende mbetet e paqartë se kush çfarë po bën.