Botë

Dr Fauci: Koronavirusi mund të vrasë deri në 200 mijë amerikanë

Dr Fauci: Koronavirusi mund të vrasë deri në 200 mijë amerikanë

Pandemia e koronavirusit mund të vrasë deri në 200 mijë amerikanë dhe me miliona tjerë mund të infektohen, ka paralajmëruar eksperti kryesor i qeverisë amerikane.

Dr Anthony Fauci, imazhi i task-forcës së administratës Trump kundër koronavirusit, këto parashikime i bëri të dielën, raporton BBC.