Botë

Koronavirusi ngjall parashikimet e rrezikshme për apokalipsin

 

Në verën e vitit 2008, një telepatike plakë që kishte nisur të merrte shenja qysh në moshën pesëvjeçare botoi një libër që përmbante një parashikim ogurzi.

“Diku kah viti 2020, një sëmundje si formë pneumonie do të përhapet anembanë botës, duke sulmuar mushkëritë dhe rrugët respiratore dhe do t’u rezistojë të gjitha trajtimeve mjekësore”, shkruante në libër, shkruan KOHA.