Botë

E diela e vështirë e kroatëve: 38 të infektuar dhe mbi 30 lëkundje të tokës

Foto: Reuters
 

E diela ishte dita më e rëndë për Kroacinë, qëkur shpërtheu virusi Covid-19.

Numri i të prekurve me koronavirus ishte më i madhi në një ditë – 38, por ishin tërmetet që shqetësuan më shumë kroatët.