Botë

Maqedonia shpall gjendjen e jashtëzakonshme dhe shtyn zgjedhjet pa afat

Maqedonia shpall gjendjen e jashtëzakonshme dhe shtyn zgjedhjet pa afat

Presidenti i Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski, ka shpallur gjendjen e jashtëzakonshme në vend për shkak të koronavirusit, njofton Alsat-M.

Gjendja e jashtëzakonshme do të zgjasë 30 ditë me mundësi shtyrje, varësisht nga situata që do të ndodhet vendi nga koronaviruasi.