Botë

Stoltenberg thotë se NATO-ja mbetet plotësisht e përkushtuar për sigurinë në Ballkanin Perëndimor

Stoltenberg thotë se NATO-ja mbetet plotësisht e përkushtuar për sigurinë në Ballkanin Perëndimor
 

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg, ka falënderuar Kroacinë për kontributin e saj të fuqishëm në NATO gjatë një vizite që shefi i aleancës veriatlantike i bëri Zagrebit të mërkurën.

Në takimin e tij me presidentin kroat, Zoran Millanoviq dhe me kryeministrin e këtij vendi, Andrej Pllenkoviq, Stoltenberg falënderoi Kroacinë veçanërisht për kontributet e saja me misione të NATO-s në Kosovë, Afganistan e Irak, raporton Koha.net.