Botë

Një pacient në SHBA infektohet mistershëm me koronavirus

Një pacient në SHBA infektohet mistershëm me koronavirus

Për herë të parë, një pacient amerikan është prekur me koronavirusin e ri e që nuk dihet ende se prej nga ka ardhur virusi.

Pacienti nga Kalifornia nuk kishte udhëtuar askund që mund të ketë pasur virus, ka thënë Qendra Amerikane për Kontroll dhe Parandalim të Sëmundjeve. Madje, pacienti as që kishte pasur kontakt me dikë që ka qenë i infektuar.