Botë

Koronavirusi në Kinë vazhdon të vrasë, 2236 të vdekur dhe mbi 75500 të infektuar

Koronavirusi në Kinë vazhdon të vrasë, 2236 të vdekur dhe mbi 75500 të infektuar

Vazhdon të shkaktojë viktima koronavirusi i ri në Kinë. Numri i të vdekurve në mbarë botën ka shkuar në 2236, ndërsa i atyre të prekurve në mbi 75 500.

Ndërkohë, Korea e Jugut është bërë vendi me më shumë raste të prekura, përpos Kinës, duke raportuar 52 raste të reja dhe me mbi 150 persona në gjithë vendin në total.