Botë

Spahn i gatshëm t’i prijë CDU-së

Spahn i gatshëm t’i prijë CDU-së

Berlin, 14 shkurt – Kam aplikuar për Kryesinë e partisë në vitin 2018 dhe jam akoma i gatshëm për të marrë përsipër përgjegjësi në politikën federale dhe në parti, deklaroi ministri gjerman i Shëndetësisë, Jens Spahn.

“Pas kaq vitesh të shënuara nga Angela Merkel, partia CDU duhet të mësojë të ecë përsëri”, tha Spahn duke shtuar se partia “ka nevojë për një figurë të paprekur, dikush që nuk ndahet, por na bashkon”.