Botë

Koreja e Veriut ekzekuton një person për shkak të koronavirusit

Koreja e Veriut ekzekuton një person për shkak të koronavirusit

Zyrtarët e Koresë së Veriut kanë ekzekutuar një pacient që dyshohej se ka koronavirusin për shkak se ai ka shkuar në VC publike ndërsa do të duhej të ishte në karantinë.

Zyrtarët e Koresë së Veriut kanë arrestuar dhe menjëherë e kanë ekzekutuar atë, për shkak të frikës së shpërndarjes së koronavirusit, raporton dailymail.