Botë

Zhduket gazetari kinez që raportonte vazhdimisht nga Wuhani për gjendjen reale nga koronavirusi

 

Gjatë javëve të fundit, gazetarët kinezë Chen Qiushi dhe Fang Bin, kanë shërbyer si sy dhe veshë të botës brenda epiqendrës së përhapjes së koronavirusit, në qytetin Wuhan. Duke u paraqitur direkt përmes telefonave mobilë, ata ofronin të dhëna se si është gjendja reale atje. Shumë prej atyre videove u postuan në Twitter dhe u ripostuan në YouTube.

E tani, njëri nga ta është zhdukur, raporton “Bloomberg”.