Botë

Hong Kongu shënon viktimën e parë nga koronavirusi

Hong Kongu shënon viktimën e parë nga koronavirusi

Shënohet viktima e dytë nga koronavirusi, jashtë territorit të Kinës.

Hong Kong raportoi për një vdekje nga ky virus, i cili deri më tani ka vrarë më shumë se 420 njerëz dhe është përhapur në gjithë botën.