Botë

Kinë, hapet spitali i parë për koronavirusin

Qindra persona në Shanghai qëndruan në radhë për të blerë maska ​​mbrojtëse për fytyrën, ndërsa frika nga koronavirusi vdekjeprurës me origjinë nga qyteti Wuhan po vazhdon të rritet në Kinë.

Përhapja e koronavirusit, që filloi në fund të vitit të kaluar, ka vrarë mbi 130 njerëz deri më tani, dhe rreth 6.000 janë të infektuar në Kinë, transmeton KTV. Pothuajse të gjithë njerëzit në provincën Hubei, që përfshin qytetin Wuhan, janë nën bllokim.