Botë

“Rreth Botës” me ngjarjet e javës

“Rreth Botës” me ngjarjet e javës

Rrotullimin rreth botës mund ta bëni çdo javë në KTV përmes emisionit “Rreth botës”.

Me përmbajtje informative dhe jo vetëm, ky emision sjell momentet të cilat shënohen në mbarë globin përgjatë një jave.