Botë

Dhoma e Përfaqësuesve në SHBA sot voton për dërgimin e akuzave kundër Trumpit në Senat

Dhoma e Përfaqësuesve në SHBA sot voton për dërgimin e akuzave kundër Trumpit në Senat
 

Dhoma e Përfaqësuesve në SHBA do të votojë sot për dërgimin e akuzave kundër presidentit Donald Trump në Senat.

Kryetarja Nancy Pelosi tha se do t’i emërojë, gjithashtu, demokratët që do të ndjekin çështjen kundër Trumpit në gjyqin politik në Senat. Republikani Trump akuzohet për shpërdorim të pushtetit dhe pengim të Kongresit, transmeton KTV.