Botë

Vullkani paralizon bizneset në Filipine

Vullkani paralizon bizneset në Filipine

Pronarët e bizneseve në vendin turistik në jug të Manilas në Filipine, kanë përjetuar ndjeshëm rënien e tregtisë pas shpërthimit të vullkanit që mbuloi me hi gjithë zonën turistike.

Qyteti Tagaytay që gjendet buzë vullkanit Taal, ka mbetur pa energji elektrike dhe ujë, ndërsa shumë biznese janë mbyllur.