Botë

Apeli i Papës: Hiqni celularët nga tavolina kur jeni me familjen – komunikoni me njëri-tjetrin

Foto: Reuters
 

Papa Françesku të dielën ka lutur njerëzit që të flasin me njëri-tjetrin gjatë ngrënies në vend që të përdorin telefonat e tyre celularë, duke cituar Krishtin, Mërinë dhe Jozefin si shembull që duhet ndjekur familjet.

Ata “janë lutur, kanë punuar dhe kanë komunikuar me njëri-tjetrin”, u tha Papa një grupi besimtarësh të mbledhur në Sheshin Shën Pjetri gjatë adresimit të tij javor, raporton Reuters.