Botë

Vazhdojnë protestat e dhunshme në kryeqytetin Santiago

Vazhdojnë protestat e dhunshme në kryeqytetin Santiago

Protestuesit vendosën barrikada në rrugët e Santiagos dhe u përleshën me forcat e sigurisë, ndërsa tensionet vazhdojnë të mbeten të larta në Kili.

Protestat, që filluan si revoltë nda tarifave të metrosë, janë shndërruar në trazira të dhunshme, plaçkitje dhe zjarrvënie, raporton KTV.