Botë

Mbi 20 të arrestuar në Danimarkë në një operacion kundër terrorist

Mbi 20 të arrestuar në Danimarkë në një operacion kundër terrorist
 

Policia daneze tha se ka arrestuar më shumë se 20 veta të mërkurën në një operacion gjithandej vendit, për të parandaluar përgatitjet për një sulm të militantëve islamik.

Policia tha se të arrestuarit kishin bërë përpjekje të siguronin mjete shpërthyese dhe armë zjarri.