Botë

Demokratët në SHBA e akuzojnë zyrtarisht Trumpin

Kongresistët demokratë të Dhomës së Përfaqësuesve, përmes një konference të jashtëzakonshme, i kanë paraqitur dy nene në kuadër të hetimeve kundër presidentit amerikan, Donald Trump.

Demokratët e kanë akuzuar kreun e Shtëpisë së Bardhë për keqpërdorim të pushtetit dhe pengim të punës së Kongresit, transmeton KTV. Akuzat e tyre formale u bënë një ditë pas seancës dëgjimore përfundimtare në Komisionin për Drejtësi, ku të dyja palët i kundërshtuan pretendimet e njëra-tjetrës në një atmosferë mjaft të tensionuar.