Botë

Qyteza amerikane që shtrihet në Kanada

Qyteza amerikane që shtrihet në Kanada

Veturat lëvizin avash në rrugën e 56-të në periferi të Vancouverit në Kanada, deri në çastin kur rrethojat e betonta i ndalin beftaz ato.

Me veturën time të marrë me qira përshkoj barrierat e shumta për t’u ndalur në një kioskë, ku një rojë kufitare amerikane skanon pasaportën time. I tregoj se sapo kam ardhur nga pjesa tjetër e kontinentit dhe ai mundohet të më udhëzojë në atë që duket të jetë shqetësim i mirëfilltë.