Botë

Rreth 4,400 migrantë të shpëtuar në dy ditë në Mesdhe

Romë, 20 maj – Rreth 4,400 migrantë u shpëtuan të enjten dhe të premten në Mesdhe gjatë disa operacioneve në bashkëpunim me rojet bregdetare italiane dhe libiane.

Sot 1,500 persona të cilët gjendeshin në 11 gomone dhe dy varka të vogla u shpëtuan nga anije të rojeve bregdetare italiane, të marinës spanjolle dhe një OJQ gjermane “Jugend Rettet”.