Botë

Dy fëmijë të vdekur e një i zhdukur nga moti në SHBA

Dy fëmijë të vdekur e një i zhdukur nga moti në SHBA

Dy fëmijë u gjetën të vdekur të shtunën afër Feniksit të Shteteve të Bashkuara, pas stuhisë dhe reshjeve të mëdha të borës që kapluan një pjesë të vendit.

Stuhia e madhe kishte bllokuar edhe shumë fluturime në fundjavën më të ngarkuar të vitit për shkak të Festës së Falënderimeve.