Botë

Merkel: Vendet evropiane mund të zhvillojnë sisteme të reja armësh, avionë e tanke

Merkel: Vendet evropiane mund të zhvillojnë sisteme të reja armësh, avionë e tanke

Vendet evropiane mund të zhvillojnë sisteme të reja armësh në të ardhmen, përfshirë avionë luftarakë dhe tanke.

Kështu deklaroi sot kancelarja gjermane Angela Merkel në një mesazh video drejtuar kombit, raporton ‘Welt’.