Botë

Demokratët e SHBA-së publikojnë rezolutën dhe caktojnë hapat e ardhshëm

Demokratët në Dhomën e Përfaqësuesve të SHBA-së kanë publikuar një rezolutë ku përcaktohen hapat e ardhshëm në përpjekjet e tyre për ta hetuar presidentin republikan, Donald Trump.

Mocioni përcakton një fazë më publike të hetimit dhe i jep rolin kryesor në seanca drejtuesit të Komitetit të Inteligjencës, Adam Schiff, transmeton KTV. Dhoma e Përfaqësuesve, e kontrolluar nga demokratët, do të votojë të enjten për këtë mocion.