Botë

Dënohen me burg anëtarët e “Proud Boys” që rrahën antifashistët vitin e kaluar

Dy anëtarë të grupit të ekstremit të djathtë në SHBA “Proud Boys”, janë dënuar me katër vjet burgim, për rrahjen e aktivistëve antifashistë në një përleshje vitin e kaluar.

Maxwell Hare, 27 vjeç dhe John Kinsman, 32 vjeç, u dënuan për sulm në grup, përpjekje për sulm dhe trazira.