Botë

Dhjetëra mijëra skocezë marshojnë për pavarës

Dhjetëra mijëra skocezë marshojnë për pavarës

Me mijëra kanë qenë skocezët që mbushën rrugët e Edinburgut të shtunën për të ritheksuar paqësisht kërkesën e tyre të disa dekadave për pavarësi nga Britania e Madhe.

Manifestimi u organizua nga disa grupime pro pavarësisë së Skocisë dhe, sipas tyre, pjesëmarrja në këtë tubim i kalonte 100 mijë personat.