Botë

Sistemi arsimor që prodhon “më të mirët”

 

Është pasdite e hershme në shkollën Lintulaakson në Espoo, afër Helsinkit. Fëmijët aty po hanë me nguti para se t’i nisin aktivitetet pas shkollës.

Në katet e sipërme, një grup dymbëdhjetëvjeçarësh po i vijojnë mësimet në orën artizanale, duke prerë modelet e përgatitura dhe duke qepur rroba me makina të qepjes, transmeton Koha Ditore shkrimin e The Guardian.