Botë

Në Nigeri 300 burra e djem të lidhur me zinxhirë lirohen nga “shtëpia e torturave”

 

Më shumë se 300 të burgosur, burra dhe fëmijë, u identifikuan dhe u liruan nga autoritetet nigeriane në ndërtesë në Nigerinë Veriore, të cilën autoritetet e përshkruajnë si “shtëpi torturash”.

Video e publikuar tregon djem të mitur midis moshës 5 dhe 18 vjeç, të cilët janë të lidhur me zinxhirë në krah dhe këmbë.