Botë

Informatori i Trumpit është “oficer i CIA-s”

Informatori i Trumpit është “oficer i CIA-s”
 

Informatori, ankesa e të cilit ka çuar në nisjen e procedurave për shkarkimin e presidentit amerikan, Donald Trump, është oficer i CIA-s, raportojnë mediat amerikane.

Zyrtari dikur ka punuar në Shtëpinë e Bardhë, shkruajnë New York Times, Washington Post dhe Reuters, transmeton Rel.