Botë

Autobombë e talebanëve në jug të Aganistanit, të paktën 20 të vdekur e 60 të plagosur

Autobombë e talebanëve në jug të Aganistanit, të paktën 20 të vdekur e 60 të plagosur

Të paktën 20 njerëz vdiqën dhe 60 të tjerë u plagosën gjatë shpërthimit të një bombe të vendosur në një makinë në Qalat, kryeqyteti i provincës jugore afgane të Zabulit.

Shpërthimi dëmtoi rëndë një spital civil dhe disa shtëpi pranë vendit të ngjarjes.