Botë

Palestinezët të gatshëm për dialog me çdo lider të ardhshëm izraelit

Palestinezët të gatshëm për dialog me çdo lider të ardhshëm izraelit

Palestinezët janë të përgatitur të dialogojnë me çdo lider të ardhshëm izraelit, tha Ministri i Jashtëm Riyad al-Maliki të mërkurën në Oslo, një ditë pasi zgjedhjet e përgjithshme në Izrael përfunduan pa një fitues.

“Kushdo që do të jetë në gjendje të formojë një qeveri, ne jemi të gatshëm të ulemi me të në mënyrë që të fillojnë përsëri negociatat,” u tha al-Maliki gazetarëve pasi zgjedhjet përfunduan në një lidhje mes kryeministrit Benjamin Netanyahu dhe sfiduesit të tij kryesor Benny Gantz .