Botë

Vrasja mafioze e avokatit trondit Holandën

Vrasja mafioze e avokatit trondit Holandën

Një avokat holandez është qëlluar për vdekje jashtë shtëpisë së tij në Amsterdam. Krimi ishte brutal-shkruan policia.

Derk Wiersum, 44 vjeç, ishte avokati i një dëshmitari shtetëror në një çështje kundër anëtarëve të një bande të madhe droge, të cilët akuzohen edhe për pesë vrasje të tjera midis viteve 2015 dhe 2017.