Botë

Në “Pusin e zi” në Meksikë gjenden 44 trupa të pajetë të paketuar në 119 çanta

Në “Pusin e zi”  në Meksikë gjenden 44 trupa të pajetë të paketuar në 119 çanta

Ekspertët mjekoligjorë në Meksikë kanë arritur të identifikojnë 44 trupa të varrosur në një pus në shtetin e Jalisco.

Mbetjet njerëzore u zbuluan jashtë qytetit të Guadalajara dhe ishin fshehur në 119 çanta të zeza, transmeton oranews raportimin e mediave botërore.