Botë

Trump: Hamza bin Laden është vrarë

Trump: Hamza bin Laden është vrarë
 

Presidenti amerikan, Donald Trump, ka konfirmuar se i biri i themeluesit të al-Qaedas, Hamza bin Laden, është vrarë.

Reuters raporton të ketë thënë Trumpi se Hamzai, i biri i Osama bin Ladenit, është vrarë gjatë një operacioni anti-terrorist në rajonin mes Afganistanit dhe Pakistanit.