Botë

Në New York shkollat publike çdo 11 shtator një minutë heshtje

Në New York shkollat publike çdo 11 shtator një minutë heshtje

Shkollat publike në New York do të mbajnë një minutë heshtje çdo vit, për të kujtuar dhe nderuar viktimat që humbën jetën në sulmin e 11 shtatorit të vitit 2001.

Është ky ligji i ri që ka firmosur guvernatori i New York, Andrew Cuomo, përcjell dita.