Botë

Udhëtim nëpër “fitoren” e Assadit

Udhëtim nëpër “fitoren” e Assadit

Derisa po udhëtonim nëpër rrënojat e lagjes periferike të Damaskut, Douma, e morëm vesh se çfarë po na mundonte.

Kishte gra që po bartnin produkte ushqimore, pleq nëpër motoçikleta dhe fëmijë thatanikë që po bartnin kova me ujë për shtëpi. Por kishte shumë pak djem të rinj e burra të rinj.