Botë

Ekzekutohet me injeksion vrasësi i studentes në vitin 1998

Ekzekutohet me injeksion vrasësi i studentes në vitin 1998

Një i burgosur është ekzekutuar, pasi akuzohet për rrëmbimin, përdhunimin dhe mbytjen e një studenteje 19-vjeçare, ngjarje e ndodhur në vitin 1998.

48-vjeçari, Larry Swearingen, u ekzekutua me injeksion vdekjeprurëse në Teksas, pasi shteti nuk arriti ta ekzekutonte atë në pesë raste të mëparshme.