Botë

“Kampi i pushimeve” ku po zhduken fëmijët

 

Një gjykatë në Belgjikë po heton një jetimore me dyshim se po rrëmben dhe po trafikon fëmijë nga Republika Demokratike e Kongos.

Fëmijët ishin sjellë në Belgjikë dhe ishin birësuar nga familjet, të cilave u ishte thënë se ishin fëmijë pa prindër. Disa vite më vonë, testet e ADN-së kanë treguar se shumica e fëmijëve kishin prindër në shtetin afrikan, transmeton Koha Ditore.