Botë

Lideri i “Brexitit” sulmon ashpër familjen mbretërore

Lideri i “Brexitit” sulmon ashpër familjen mbretërore

Lideri i partisë britanike “Brexit”, Nigel Farage, sulmoi si asnjëherë tjetër familjen mbretërore britanike në një konferencë ndërkombëtare të ekstremit të djathtë, e zhvilluar në Australi, njoftoi gazeta “The Guardian”.

Farage foli për gjithçka, nga divorci mes Londrës dhe BE deri te OKB, por fjalët më të helmatisura ia rezervoi Windsorve duke kursyer vetëm mbretëreshën Elizabeth, të cilën e përcaktoi si “një grua të pabesueshme dhe të jashtëzakonshme”.