Botë

Maduro thotë se është i gatshëm të negociojë me opozitën

Presidenti venezuelas, Nicolas Maduro, ka deklaruar se është i gatshëm të arrijë marrëveshje me opozitën, pavarësisht ndërprerjes së komunikimit tashmë disa ditë.

“Besoj në dialog politik, ekonomik dhe shoqëror, sepse i besoj fjalës”, tha Maduro në një tubim në Caracas, në të cilin u dënuan sanksionet e fundit të vëna nga SHBA-ja, transmeton KTV.