Botë

Ish-kryeministri pakistanez arrestohet për korrupsion

Ish-kryeministri pakistanez arrestohet për korrupsion
 

Agjencia anti-korrupsion e Pakistanit njoftoi se ka arrestuar ish-kryeministrin, Shahid Khaqan Abbasi, nën akuzat për korrupsion.

Zyrtarët thonë se ndaluan automjetin në të cilin ishtë Abbasi në qytetin lindor Lahore dhe e arrestuan.