Botë

Vdes miliarderi amerikan që garoi dy herë për president të SHBA-së

Vdes miliarderi amerikan që garoi dy herë për president të SHBA-së

Miliarderi amerikan, Ross Perot, i cili garoi dy herë për president si i pavarur, ka vdekur në moshën 89 vjeçare, ka thënë familja e tij.

Një sipërmarrës i vetëkrijuar, ai themeloi “Electronic Data Systems” më 1962 dhe “Perot Systems” në të ’80-at, raporton BBC.