Botë

Zolnour: Nëse na sulmon Amerika jemi të mbaruar për gjysmë ore

Zolnour: Nëse na sulmon Amerika jemi të mbaruar për gjysmë ore

Kryetari i komisionit të Sigurisë Kombëtare dhe të Politikës së Jashtme të parlamentit iranian, Mojtaba Zolnour, paralajmëroi vendin e tij se do të shkatërrohet për gjysmë ore nëse sulmohet nga SHBA.

“Nëse SHBA na sulmon, vetëm gjysmë ore do të mbetet jetë për Iranin”, deklaroi Zolnour.