Botë

Pas 20 vjetësh, debat televiziv mes kandidatëve në garë për kryetar të Stambollit

 

Pas më shumë se njëzetë vjetësh në Turqi do të mbahet debati i parë televiziv mes dy kandidatëve për kryetar të Stambollit.

Opozitari Ekrem Imamoglu dhe rivali i tij Binali Yildirim i partisë së presidentit Recep Tayyip Erdogan, do të jenë përballë njëri-tjetrit për përsëritjen e garës së Stambollit, transmeton KTV.