Botë

Kina i hakmerret SHBA-së, nis hetime kundër “Fedex”

Kina i hakmerret SHBA-së, nis hetime kundër “Fedex”
 

Kina ka nisur një hetim kundër “Fedex” të SHBA-së, me dyshimin për shkelje të të drejtave dhe interesave ligjore të klientëve kinezë.

Sipas mediave botërore, gabimet logjistike mund t’i kushtojnë shtrenjtë "Fedex"  nëse Kina vendos të ndalojë shërbimet e kësaj kompanie në territorin e saj.